Nytt stoff for blendingsgardiner

Visste du at det nå er en rullegardin for mørklegging av stoff?

Den er laget med BLACKOUT URB8800 Rullegardin-stoffserie.Nytt stoff for blendingsgardinerURB8800 er et stoff rullegardinmateriale som bryter gjennom det tidligere blendingsstoffet som ble brukt i tradisjonelle rullegardiner ved å gi stoff på begge sider og ved å belegge baksiden.På den måten, enten innendørs eller utendørs, ser du den samme stoffteksturen.Og den har til og med god blackout-ytelse med sammenlignbar kvalitet med andre blackout-stoffer.
Spesifikt kan BLACKOUT URB8800 brukes til å lage blendingsgardiner, vertikale persienner, romerske persienner eller panelglider og fungerer godt med alle rom – kommersielle eller boliger – avhengig av dine preferanser.

 

Blackout Blinds Stoff Laminar URB8800-serien

stoff blendingsgardiner

 

DeBlackout persienner stoffLaminar URB8800-serien er et nyutviklet rullegardinstoff.
Det bryter gjennom det forrigerullegardinstoffmed stoffmønster på forsiden og belegg på baksiden.
Derfor er det stoff på begge sider.Enten innendørs eller utendørs, ser du den samme stoffteksturen.Dessuten er dens blackout-ytelse og kvalitet ikke dårligere enn det vanligemørkleggende rullegardinstoff.I tillegg kan det dobbeltsidige stoffet være det samme eller forskjellig.Så du kan vilkårlig matche forskjellige mønstre, farger, osv. Så, disse stoffet blendingsgardiner kan brukes på alle rom, enten det er kommersielle eller boliger.Egnet for rullegardiner, vertikale persienner, romerske persienner og panelglider.

Det beste er at det endelig er en oppgradering til standardblendingsgardiner!Vi introdusererBlackout persienner stoffURB8800-serien av UNITEC.
Det er endelig en oppgradering til standard blendingsgardiner!Vi introduserer Blackout Blinds Fabric URB8800-serien fra Blindsgalore.Det er endelig en oppgradering til standard blendingsgardiner!Vi introduserer Blackout Blinds Fabric URB8800-serien fra UNITEC.Denne er svart på BEGGE sider.
Det er på tide at du legger til ny stil, personvern, blackout-beskyttelse og upåklagelig stoffkvalitet med URB8800-serienBlackout persienner stoff Roller Shades.
Vi tilbyr gratis frakt fordi vi vil at du skal kjøpe dem nå!

Egenskaper:

 

DeBlackout persienner stoff URB8800serien er designet for rullegardiner, romerske persienner, panelglidesystemer, vertikale persienner, blant annet vindusbelegg.Disse rullegardinene inneholder et stoffmønster på den ene siden med et belegg på den andre siden.Enten innendørs eller utendørs, vil du se den samme stoffteksturen gjennom disse stoffene.Rullegardinstoff URB8800 blendingsytelse og kvalitet kan sammenlignes med vanlig blendingsgardinstoff.Fordi disse stoffene kommer som dobbeltsidige stoffer, kan du mikse og matche forskjellige mønstre/farger på ett eller to rullegardinstoffsettrullegardinstoffsetter avhengig av preferanse.

Uansett om du jobber i bolig- eller kommersielle områder som restauranter eller hoteller, er URB8800-serien med dobbeltsidig mørklegging perfekt for dine behov for rullegardin.

 

Nye blendingsgardiner i tekstilapplikasjoner

 

Å bringeNytt stoff for blendingsgardinerinn i persienner var bare begynnelsen.DeBlackout persienner stoffLaminar URB8800-serien er et nyutviklet rullegardinstoff.Dette stoffet har et stoffmønster på forsiden og belegg på baksiden.Så det er stoff på begge sider.Enten innendørs eller utendørs, ser du den samme stoffteksturen.Dessuten er dens blendingsytelse og kvalitet ikke dårligere enn det vanlige blendingsgardinstoffet.Og du kan bruke samme eller forskjellige stoffer med dobbeltsidig materiale i alle rom – kommersielle eller boliger – Egnet forRullegardiner, Vertikale persienner, romerske persienner og panelglider – Det er derfor de kalles dobbeltsidige blendingsgardiner av stoff!

 

URB8800-serien – Som en bil for rullegardinene dine

 

DeBlackout persienner stoffLaminar URB8800-serien er et nyutviklet rullegardinstoff.Stoffet på begge sider og blendingsytelsen er ikke dårligere enn det vanlige blendingsgardinstoffet.Egnet for rullegardiner, vertikale persienner, romerske persienner og panelglider.

Leter du etter litt ny stilinspirasjon eller trenger blendingsgardiner som faktisk har stofftekstur på begge sider?
Har du vertikale persienner eller panelglider og ønsker stofftekstur på begge sider også?
Vi har nylig utvikletstoff rullegardinerringteBlackout persienner stoffURB8800-serien.
Det er stoff på begge sider som vanligmørkleggende rullegardinstoffuten forskjellig tekstur mellom for- og bakside.
Dessuten er disse fabric blendingsgardiner' Blackout-ytelsen er lik eller enda bedre enn vanligmørkleggende rullegardinstoff.
I tillegg kommer disse blendingsgardinene i stoff i forskjellige former som rullegardiner, vertikale persienner, romerske persienner eller panelglider.

Så du trenger ikke andre rullegardinstoffer hvis du vilrullegardinstofftekstur på begge sider!


Innleggstid: 11-apr-2022

FORESPØRSEL

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.

Følg oss

på våre sosiale medier
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06