Babagan Perusahaan

UNITEC Tekstil Decoration Co., Ltd. perusahaan mapan specialized ing ngrancang, ngembangaké lan Manufaktur rasukan kanggo roller wuto, rasukan sunscreen, zebra wuta rasukan, wuto vertikal lan relatif jendhela panutup produk wiwit 2002. UNITEC wis lulus ISO9001: 2008 sistem kualitas lan pengalaman KALUBÈRAN ing pasar kemewahan Eropah, Amerika lan Australia, lan wuto rasukan kita wis certified dening SGS, INTERTEK, Oeko-tex lan ing, supaya sampeyan bisa ngaso njamin bab kualitas.

Screen fabrics – We’re one of the biggest manufacturers of screen fabrics in China. Our factory has been making screen fabrics and other fabrics for more than a decade. Check out our work.

Roller blinds – We’re a roller blinds fabric supplier based in China. We make all kinds of roller blinds fabrics and roller blinds hardware. If you need roller blinds, we got you covered.

Zebra Blinds – We make zebra blinds fabrics, which is a pretty cool name for a fabric. If you want zebra blinds, we got you covered.

NAKONI, NYELIDIKI

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06