About Company

UNITEC Tekstil Decoration Co., Ltd. perusahaan mapan specialized ing ngrancang, ngembangaké lan Manufaktur rasukan kanggo roller wuto, rasukan sunscreen, zebra wuta rasukan, wuto vertikal lan relatif jendhela panutup produk wiwit 2002. UNITEC wis lulus ISO9001: 2008 sistem kualitas lan pengalaman KALUBÈRAN ing pasar kemewahan Eropah, Amerika lan Australia, lan wuto rasukan kita wis certified dening SGS, INTERTEK, Oeko-tex lan ing, supaya sampeyan bisa ngaso njamin bab kualitas.

NAKONI, NYELIDIKI

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Follow Us

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06