ngeunaan Company

UNITEC Tekstil hiasan Co., Ltd. nyaéta parusahaan well-ngadegkeun husus dina ngarancang, berkembang manufaktur fabrics pikeun roller blinds, fabrics sunscreen, zebra buta fabrics, blinds nangtung na relatif jandela ngawengku produk saprak 2002. UNITEC kaliwat nu ISO9001: 2008 sistim kualitas sarta pangalaman Loba pisan di pasar méwah tina Eropa, Amerika jeung Australia, sarta blinds fabrics kami geus Certified ku SGS, INTERTEK, Oeko-Tex jeung saterusna, jadi Anjeun tiasa sésana assured ngeunaan kualitas.

panalungtikan

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02
  • sns06